LUI je idealno mesto za startupe na začetku poti.

Ponujamo: skupnost, mentorstvo, delavnice, predavanja, strukturiran program razvoja, pomoč pri razvoju podjetja in še precej več. Smo tesno povezani s slovensko in mednarodno skupnostjo startupov in investitorjev. Za startupe, ki potrebujejo čisto svoj kotiček pod soncem, pa po subvencionirani ceni ponujamo tudi pisarne, dostopne 24/7.

Na LUI za svoje delo od startupov ne zahtevamo plačila in ne jemljemo deležev.

Če imaš idejo z ogromno potenciala in zagnano ekipo, ki stoji za njo, smo pravi naslov zate. Pomagali ti bomo izpiliti idejo in zgraditi podjetje.

Process chart LUI

LUI Program

LUI program se deli na več faz, odvisnih od tega, kje si na svoji podjetniški poti. Mi in naša skupnost te lahko podpre od takrat, ko je vse skupaj samo ideja, pa tudi takrat, ko ste že aktivni na trgu.

Faze podpore

Če želiš izdeti več o tem, kakšne delavnice organiziramo, poglej naslednji segment.

Predinkubacija je dolga 6 mesecev in namenjena tistim, ki ste čisto na začetku in še nimate odprtega podjetja. Pomagali vam bomo osvojiti prva znanja o tem, kako testirati svojo idejo na trgu, razviti prve verzije svojega produkta ter kako ugotoviti, kaj je zares problem, ki ga rešujete. Na koncu obdobja predinkubacije boste pripravljeni za vstop na trg.

Inkubacija je program dolgoročnega sodelovanja, namenjen podjetjem, ki so pripravljena na vstop na trg ali pa na trgu že obstajajo. V fazi inkubacije je podjetje lahko vključeno do največ 3 leta, vsakih 6 mesecev pa preverimo napredek in možnosti, kje vam še lahko pomagamo. Vsebine oblikujemo tako, da se prilagajajo potrebam naših startupov, večina tematik pa je povezanih s prodajo, marketingom in vstopom na trg.

Predavanja in delavnice

Naša predavanja so hrbtenica programa - primarno so namenjena našim startupom, odprta pa so tudi za javnost.

Teme celovito pokrivajo področja, ki jih startupi morajo razumeti - od testiranja ideje na trgu, gradnje ekipe in razvoja produkta, do pridobivanja investicij in drugih finančnih sredstev.

Kozarec z… 

Nekajkrat letno na LUI pripeljemo zelo poznane goste - startupovce, ki z našo skupnostjo preživijo popoldne in debatirajo o svoji poti in izkušnjah. Gostje dajo možnost, da člani naše skupnosti vprašajo, kar želijo, kar zapelje debato v smer, ki je najbolj koristna in zanimiva.

Ti dogodki so namenjeni samo članom LUI in so zaprti za javnost.

Kako postati LUI član?

Na spodnji povezavi nam povej več o sebi in povabili te bomo na pogovor.

arrow down black

Včlani se v LUI

Dogodki

Novice

Odprt razpis Innostars awards 2024

Z veseljem vas obveščamo, da je odprt razpis InnoStars Awards. Prijavite se lahko do 5. avgusta.…

Prvi "Morning Health Talk" pod okriljem EIT…

1. Morning Health Talk: Razprava o vplivu odprtih inovacij na preobrazbo zdravstva V Centru Rog je…

Devet raziskovalnih skupin predstavilo prebojne…

V sredo, 22. maja 2024, se je v Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju (LUI) odvil dogodek Meet…