LUI je idealno mesto za startupe na začetku poti.

Ponujamo: skupnost, mentorstvo, delavnice, predavanja, pisarne, dostopne 24/7, strukturiran program razvoja, pomoč pri razvoju podjetja in še precej več. Smo tesno povezani s slovensko in mednarodno skupnostjo startupov in investitorjev.

Na LUI za svoje delo od startupov ne zahtevamo plačila in ne jemljemo deležev.

Če imaš idejo z ogromno potenciala in zagnano ekipo, ki stoji za njo, smo pravi naslov zate. Pomagali ti bomo izpiliti idejo in zgraditi podjetje.

Process chart LUI

LUI Program

LUI program se deli na več faz, odvisnih od tega, kje si na svoji podjetniški poti. Mi in naša skupnost te lahko podpre od takrat, ko je vse skupaj samo ideja, pa tudi takrat, ko ste že aktivni na trgu.

Faze podpore

Če želiš izdeti več o tem, kakšne delavnice organiziramo, poglej naslednji segment.

Predinkubacija je dolga 6 mesecev in namenjena tistim, ki ste čisto na začetku in še nimate odprtega podjetja. Pomagali vam bomo osvojiti prva znanja o tem, kako testirati svojo idejo na trgu, razviti prve verzije svojega produkta ter kako ugotoviti, kaj je zares problem, ki ga rešujete. Na koncu obdobja predinkubacije boste pripravljeni za vstop na trg.

Inkubacija je program dolgoročnega sodelovanja, namenjen podjetjem, ki so pripravljena na vstop na trg, ali pa na trgu že obstajajo. Vsebine oblikujemo tako, da se prilagajajo potrebam naših startupov, večina tematik pa je povezanih s prodajo, marketingom in vstopom na trg. 

Predavanja in delavnice

Naša predavanja so hrbtenica programa - primarno so namenjena našim startupom, odprta pa so tudi za javnost.

Teme celovito pokrivajo področja, ki jih startupi morajo razumeti - od testiranja ideje na trgu, gradnje ekipe in razvoja produkta, do pridobivanja investicij in drugih finančnih sredstev.

Kozarec z… 

Nekajkrat letno na LUI pripeljemo zelo poznane goste - startupovce, ki z našo skupnostjo preživijo popoldne in debatirajo o svoji poti in izkušnjah. Gostje dajo možnost, da člani naše skupnosti vprašajo, kar želijo, kar zapelje debato v smer, ki je najbolj koristna in zanimiva.

Ti dogodki so namenjeni samo članom LUI in so zaprti za javnost.

Kako postati LUI član?

Na spodnji povezavi nam povej več o sebi in povabili te bomo na pogovor.

arrow down black

Včlani se v LUI

Dogodki

Dogodki LUI

Delavnice na LUI pokrivajo znanja, ki jih potrebuješ, da svojo idejo spremeniš v startup. Pokrivamo vse - od predavanj osnovnih podjetniških znanj do zaprtih srečanj z najuspešnejšimi startupovci.

Novice

Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v…

Iščemo najboljšo inovacijo Univerze v Ljubljani v letu 2020. Rektorjeva nagrada je tradicionalno…

Najavljamo Lekov hackathon!

Prihackaj si finančno nagrado in možnost sodelovanja s farmacevtsko družbo Lek, ki je del…

Razpis: Z LUI do sredstev P2

LUI objavlja razpis, preko katerega bomo na osnovi izobraževanj in mentorstev pomagali skupinam z…