Zmagovalec Falling Walls Lab Ljubljana 2018

Na zaključnem dogodku Falling Walls Lab Ljubljana, ki je bil 26. septembra  v Centru inovativnega podjetništva – NLB je zmagovalec postal Davide Benedetto Tiz. Zmagovalec bo 8. novembra odpotoval v Berlin na mednarodno zaključno prireditev.

Mednarodni natečaj Falling Walls Lab v Sloveniji izvaja Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani in Nemško službo za akademske izmenjave (DAAD), ob podpori Zveznega ministrstva za zunanje zadeve Nemčije. Gre za navdihujoč in interdisciplinarni dogodek, ki študentom, raziskovalcem in strokovnjakom iz različnih akademskih področij ponuja možnost predstavitve prebojne ideje.

Prisluhnili smo osmim najboljšim idejam v Sloveniji, ki so se uvrstile v finalni izbor mednarodnega natečaja Falling Walls Lab Ljubljana. Šestčlansko komisijo so sestavljali:

  • Jakob Gajšek (Ljubljanski univerzitetni inkubator)
  • Jan Dobrilovič (Beeping)
  • Julien Coustaury (Fil Rouge Capital)
  • Matjaž Slak (start-up coach)
  • doc. Miha Klinar (Gigodesign in profesor ALUO)
  • Branko Drobnak (predsednik kluba Poslovnih angelov Slovenije)

Čestitamo tudi vsem ostalim tekmovalcem – Rok Us, Simon Okrogar, Alen Dedić, Urska Pavlin, Primož Rojac, Janez Dobnikar, Klavdij Juvan.

 

ŽELIŠ BITI NA TEKOČEM?

V LUI-ju se veliko dogaja! Vpiši svoj email in obvestili te bomo o dogodkih, tekmovanjih in drugih programih, ki ti pomagajo uspeti v startup svetu!

E-poštni naslov žal ni pravilen

Uspešno ste se prijavili

Podobne vsebine