22 jun.

2022

Na diskusijskem dogodku Morning Health Talk: Digitalna transformacija podjetij, pod okriljem EIT Health, bomo skupaj z uglednimi strokovnjaki iz področja iskali rešitve in učinkovite primere digitalne transformacije (v sodelovanju z MSP) v zdravstvu.

MHT 1.talk

 

V prvem delu Morning Health Talka se bomo dotaknili ene izmed ključnih tem in sicer Privacy by Design (Compliance and GDPR). Predavanje bo vodil Matija Ravnikar, SRC Infonetov strokovnjak za varstvo podatkov. Kot največji ponudnik informacijskih rešitev v zdravstvu v Sloveniji se vsakodnevno sooča z različnimi dilemami na področju varstva osebnih podatkov, ki so daleč od trivialnih.

V drugem delu bomo imeli panel, kjer bomo govorili s podjetjem Lenis farmacevtika d.o.o. o integraciji novega digitalnega sistema. Poleg Lucije Zorko (Lenis d.o.o.) se bodo pogovoru pridružili še Mojca Cvirn (SRC Infonet d.o.o.), Jakob Gajšek (Ljubljanski univerzitetni inkubator d.o.o.), Darko Đurić (FroomCare) in Gregor Cuzak (HealthDay.si).

Pod okriljem EIT Health, bomo skupaj z uglednimi strokovnjaki iz področja iskali rešitve in učinkovite primere digitalne transformacije (v sodelovanju z MSP) v zdravstvu. 

Program dogodka:

9:00 - 9:05       Welcome speach by Jakob Gajšek (LUI)

9:05 – 10:00    Privacy by design (Compliance and GDPR) Lecture by Matija Ravnikar, SRC Infonet DPO

10:00 - 10:30   Panel – Lucija Zorko (Lenis d.o.o.), Mojca Cvirn (SRC Infonet), Jakob Gajšek (LUI), Darko Đurić (FroomCare) and Gregor Cuzak (HealthDay.si)

10:30 - 11:00    Networking 


Vljudno vabljeni, da se pridružite na dogodku v sredo, 22. junija, ob 9. uri na lokaciji Four Points by Sheraton Ljubljana, v dvorani Ravnikar.

Prijavite se tukaj